diumenge, 27 d’octubre del 2013

Anàlisi de blocs educatius

Després de dedicar una estona a visitar i conèixer blocs educatius comentaré el bloc dels nens i nenes de la cuca fera:


Els autors d'aquest bloc són els mestres de l'escola, tot i que aquests han comptat amb l'ajuda dels nens i nenes per descriure i complementar les activitats que publiquen. Per aquest motiu les entrades són en lletres majúscules i  a més a més en algunes fotografies apareixen les metres ja que segurament els nens eren els que feien fotografies. Aquest bloc va dirigit als pares i als alumnes perquè puguin observar el que es treballa a l'escola. 

Pel que fa als continguts d'aquest bloc apareixen fotografies i vídeos de les activitats que es realitzen a l'escola. Per exemple hi ha una entrada on es veuen imatges de jocs amb aigua on apareixen nens al pati de l'escola amb cubells d'aigua. 

El bloc està estructurat de la següent forma:
-   Una barra horitzontal al principi del bloc on apareixen les diferents classes (els cargols, el sol, els núvols, les formigues, i un espai cuca fera).
-    Un rellotge i un calendari situats al lateral dret del bloc.
-    Un apartat on es troben classificats diferents arxius ordenats cronològicament. 
-    Un altre apartat on apareixen  els comentaris recents que s'han publicat al bloc.
-  Un llistat de blocs interessants (per exemple el bloc de l'ajuntament del poble d'on és l'escola).


A totes les entrades del bloc hi apareix una breu descripció de l'activitat i desprès un album de fotografies i vídeos. Apareixen també comentaris dels pares al final de cada entrada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada